ADATVÉDELEM:

Társaságunk tevékenysége során betartja a 2011. évi CXII. törvény adatvédelmi előírásait.

1. Az adatkezelő neve:

 

csere-lakas.hu Kft.

 

2. Az adatkezelő címe:

 

1114, Budapest Móricz Zsigmond körtér 3/b F.e. 9.

 

iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

3. Az adatkezelés jogalapja:

 

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

 

4. A kezelt adatok köre:

 

4.1. A felhasználó által kötelezően megadott adatok név, becenév és e-mail cím, (a nicknévhez a csere-lakas.hu  weboldal összes felhasználója hozzáfér).

 

4.2. A felhasználó döntése alapján a profilban megadott adatok: pl. felhasználó neve,  lakcíme, telefonszáma, e-mail címe.

 

4.3. A csere-lakas.hu weboldal megtekintése során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A csere-lakas.hu weboldal a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

 

5. Az adatkezelés célja:

 

5.1 A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása, valamint a megrendelt szolgáltatás (banner, hirdetési csomag) kiküldésének lehetősége.

 

5.2 A felhasználó önkéntes döntése alapján a profilban megadott adatok estében a felhasználók azonosítása.

 

5.3 A csere-lakas.hu weboldal megtekintése során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.

 

5.4 Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

 

6. Az adatkezelés időtartama:

 

6.1  A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó tagja a weboldalnak.

 

6.2 A szolgáltató a felhasználási feltételekben meghatározott feltételek esetén átmenetileg korlátozhatja a felhasználó működését. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.

 

7. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

 

A csere-lakas.hu Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

 

8. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

 

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

 

Az adatkezelési elveket minden felhasználó a regisztráció megtételekor automatikusan elfogadja és tudomásul veszi. A Hasznaltkerekpar.com üzemeltetője a feladott hirdetésekben szereplő adatokért és szolgáltatásokért és képekért semmilyen felelősséget nem vállal.

 

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát az iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen