KERESÉS AZ OLDALON:

A keresés menüpont alatt regisztráció nélkül ingyenesen biztosítunk lehetőséget a keresésre.

A KERESÉS ablakban választani lehet a hirdetések típusa, elhelyezkedése, alapterülete, szobaszáma és ára szűrésével.

Az egyes hirdetésekre klikkelve megjelenik az eladásra meghirdetett ingatlan a részletes leírásokkal (és képekkel) és az eladó ingatlan mellett megjelenik 4 db cserére elfogadható ingatlan. Ha Önnek a cserére elfogadható eladó ingatlanja van, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot ez Eladó hirdetővel. (A hirdetésben megadott, „a hirdető elérhetőségei” alapján e-mailben, vagy telefonon veheti fel a hirdetővel a kapcsolatot.

A hirdetések folyamatos figyelése helyett sokkal sikeresebb, ha Ön ingyenesen feladja hirdetését, és megadja 4 fajta (típus, szobaszám, hely és ár megjelöléssel) cserelakás igényét, mert ebben az esetben az érdeklődésekről, és a hirdetése futamideje alatt az Ön keresési igényeinek megfelelő feladott új hirdetésekről e-mailen automatikusan tájékoztatjuk. Tehát rendszerünk Ön helyett folyamatosan, éjjel-nappal figyeli a lehetséges cserpartnereket. Ha Önnek több ingatlana van, vagy egy ingatlanra a négynél több cserelehetőséget is szeretne feltölteni, akkor több hirdetést is feladhat (Egy személy azonban csak maximum 1 db ingyenes hirdetést adhat fel. A második, vagy további hirdetések árait a fizetős szolgáltatások között tekintheti meg)

INGYENES HIRDETÉS FELADÁSA:

Amennyiben Ön a sikeresebb cserelakás keresés érdekében hirdetést kíván oldalunkon elhelyezni, kérjük, válassza a HIRDETÉS FELADÁSA menüpontot.

A hirdetés feladása előtt Ügyfeleinknek regisztrálni szükséges e-mail neve és egyedi jelszava megadásával.

Ezt követően a „HIRDETÉS FELADÁSA” menüpont alatt töltheti fel hirdetését. Az ingyenes hirdetéshez csak szöveges információk tölthetők fel.

Az ingyenes hirdetés 90 napig érvényes. A lejárat előtt a hirdetést meg kell hosszabbítani a HIRDETÉS FELADÁSA, HIRDETÉSKEZELÉS menüpontban.

FIZETŐS SZOLGÁLTATÁSOK:

Ha Ön képet is szeretne feladni lakásáról, akkor ezt szerény díjazásért teheti meg.

Az első kép elhelyezése 90 napra                     150 Ft (Bruttó ár)

Összesen 20 db kép elhelyezése 90 napra         300 Ft (Bruttó ár)

Lehetőség van az első oldalon kiemelt hirdetés elhelyezésére. A kiemelt hirdetések a honlap megnyitásakor (véletlenszerűen cserélődve) mindig az első oldalon jelennek meg, tehát a látogatók azonnal meglátják a hirdetést ( a nem kiemelt hirdetések a további oldalakon véletlenszerűen váltakozva jelennek meg) A kiemelt hirdetések árai 20 db kép feltöltését is tartalmazzák.

Hirdetés kiemelése főoldalon 90 napra              1000 Ft (Bruttó ár)

Amennyiben ön 2. hirdetést is szeretne feladni, akkor 150 Ft-ért (Bruttó ár) megteheti. Ennek előnye hogy a 2. hirdetést ugyanolyan kondíciókkal tudja feladni, mint az első hirdetést. Ha ön kiemelt hirdetést rendelt meg 1000 Ft-ért akkor a 2. kiemelt hirdetése 150 Ft-ért jelenik meg.

Amennyiben Ön fizetős szolgáltatást rendel meg, ki kell tölteni a HIRDETÉS FELADÁSA, HIRDETÉSKEZELÉS oldalon az adatlapot és a megadott összeget az álábbi módon fizetheti ki: 1. Az összeget a 10104820-73070600-01004004 bankszámlára kell átutalni. A hozzánk beérkező összeg után megrendelését az átutalt összeg beérkezését követő munkanapon aktiváljuk, és e-mailben megküldjük a befizetésről szóló számlát. 2. A megadott összeget bankkártyával fizetheti ki. A bankkártyás fizetés után a hirdetése azonnal megjelenik a honlapunkon!

Előfizetésének megfelelően a szolgáltatás az aktiválástól számított 90 napig lesz látható az oldalunkon.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA, AMENNYIBEN AZ ÖN ÁLTAL MEGRENDELT SZOLGÁLTATÁS A FIZETETT ÖSSZEG BEÉRKEZÉSÉT KÖVETŐ 3 MUNKANAPON BELÜL NEM JELENIK MEG KÉRJÜK EZT ÍRÁSBAN JELEZZE AZ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-MAIL CÍMRE! MUNKATÁRSUNK A BEJELENTÉSÉT FELÜLVIZSGÁLJA ÉS AMENNYIBEN A HIRDETÉSE A BEJELENTÉST KÖVETŐ 5 MUNKANAPON BELÜL SEM JELENIK MEG, AZ ÖN ÁLTAL BEFIZETETT PÉNZT ARRA A BANKSZÁMLÁRA AMELYRŐL AZ ÁTUTALÁSÁT ELINDÍTOTTA, 8 BANKI NAPON BELÜL VISSZATÉRÍTJÜK!

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:

Hirdetésének módosítására, törlésére a hirdetés érvényessége alatt lehetőség van.

Hirdetése lejárta előtt 10 nappal e-mailben figyelmeztetjük, hogy időben igényelhesse az ingyenes hirdetést vagy fizetős szolgáltatást.

Fontos, hogy a feltöltés során a cserélni kívánt ingatlan adatainak kitöltése után töltse ki a keresett ingatlanra vonatkozó részt is. Itt hirdetéséhez 4 féle CSEREIGÉNYT adhat fel.

Hirdetése feladása után az Ön keresési paramétereinek megfelelő ingatlanokról e-mailben folyamatosan tájékoztatjuk.

Amennyiben bármilyen kérdése van felénk, a KAPCSOLAT menüpont alatt találja meg elérhetőségeinket.