RÓLUNK:

Üdvözöljük honlapunkon!

Munkatársaink az ingatlan szakma főbb területeinek, mint az ingatlanfejlesztés, ingatlanközvetítés, értékbecslés, 1999 óta sikeres szereplője.

Mindazzal a tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk, amivel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy Ügyfeleinknek maximális segítséget nyújtsunk ingatlanjaik értékesítésében.

Törekvésünk, hogy Ügyfeleink igényeit minél sikeresebben kiszolgáljuk, ezért igyekszünk az ingatlanközvetítés területén újabb és újabb ingatlanközvetítői technikákat kifejleszteni.

Tapasztaljuk, hogy Ügyfeleink 85 %-a azért igyekszik lakását eladni, hogy életformájának megváltozása (születések, házasságok, válások, munkahely változások, sajnálatos halálesetek) vagy anyagi lehetősége miatt másik lakásba költözzön. A mai piaci lehetőségek miatt nagyon nehéz, és hosszadalmas feladat kedvező áron eladni az ingatlanokat.

A www.csere-lakas.hu speciális honlapunkat azért hoztuk létre, hogy az, az összetett és sokszor hosszadalmas procedúra, amely a meglévő ingatlan értékesítésével és a következő ingatlan megvásárlásával együtt jár leegyszerűsödjön és gyorsabban megvalósuljon.

Célunk, hogy honlapunk segítségével Ügyfeleink - Vevők és Eladók - közvetlenül találkozhassanak egymással, és cserével valósíthassák meg ingatlannal kapcsolatos elképzeléseiket hirdetéseik feladásával.

Reméljük, hogy speciális honlapunk segítségével Ön is megtalálja a megfelelő ingatlant és cserepartnert.

A cseréhez Ügyfeleinknek sok sikert kívánunk!

A www.csere-lakas.hu honlap működését „Az oldal működése” lapunkon mutatjuk be (http://csere-lakas.hu/oldal-mukodese). 

Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, ezért kérjük, hogy észrevételeikkel, javaslataikkal segítsék munkákat. (Észrevételeiket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szíveskedjenek elküldeni.)

Kapcsolat

Központi irodánk: csere-lakas.hu KFT

1114 Budapest Himfy u. 7. Fsz.1

Farkas Zsuzsanna, Marketing Referens

06-20 479 9009 / 06-1 365-1900